Sijoittajat valitsevat Bitcoinin kullan sijaan, sanoo MicroStrategyin Michael Saylor

Kulta- ja Bitcoin-kannattajat todennäköisesti jatkavat riitaa keskenään, kun sekä kultakannattajat että Bitcoin-maksimalistit pitävät kiinni omasta ajattelukoulusta.

Että tulevaisuudessa sijoittajat valitsevat todennäköisemmin Bitcoinin

Äskettäin MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor ennusti, että tulevaisuudessa sijoittajat valitsevat todennäköisemmin Bitcoinin keltaisen metallin sijaan.

Haastattelussa Nomad Capitalistin Andrew Hendersonin kanssa Saylor kehotti sijoittajia myymään kultaansa ja ostamaan sen sijaan Bitcoin Up. Hän väitti, että „kulta on kuollutta rahaa“ ja ennusti, että „muut ihmiset myyvät kultaansa“. Saylorin mukaan:

Jos odotat, kunnes kaikki hedge-rahastot ovat johtaneet sinua, kun he pudottavat kultaa, olet viimeinen henkilö. Luulen, että kulta demonetisoituu.

Saylor totesi, että kulta koostui nyt 10 biljoonan dollarin rahayksiköstä ja että vain keskuspankit haluaisivat hallita sitä. Samaan aikaan MicroStrategyin toimitusjohtaja uskoi, että „jokainen yksityinen järkevä toimija“ aikoo hylätä arvokkaan hyödykkeen Bitcoinille.

Toimitusjohtaja listasi joitain institutionaalisia sijoittajia Bitcoiniin, kuten Square, PayPal ja Harmaasävy, jotka hänen mukaansa „toimivat, koska ne kytkivät sijoitusrahastonsa Bitcoiniin“. Toisaalta Saylor uskoi, että ne, jotka juoksivat perinteisen fiatin päällä, „hakkivat“.

Yrityksiä sijoittamaan GameStopiin eikä Bitcoiniin

Äskettäin kultaedustaja Peter Schiff merkitsi Saylorin ja sanoi, että toimitusjohtajan tulisi kehottaa yrityksiä sijoittamaan GameStopiin eikä Bitcoiniin. Hän lisäsi:

Markkinat ovat puhuneet. GameStop on paljon parempi arvovarasto kuin Bitcoin. Loppujen lopuksi se on jo noussut yli 20 kertaa tähän mennessä vuonna 2021 verrattuna Bitcoinin heikkoon 5%: n voittoon. @michael_saylorin tulisi kehottaa yritysjohtajia liittämään taseet #GameStopiin #Bitcoinin sijaan.

Schiff jopa myönsi sarkasmin ja sanoi, että Bitcoin ei ole parempi varaston arvo kuin kulta yksinkertaisesti siksi, että sen hinta nousi enemmän.

Kriitikko sanoi jopa, että sijoittajat joutuisivat ns:

Bitcoin ei ole Ponzi-järjestelmä, pyramidijärjestelmä eikä ketjukirje, vaikka se sisältää elementtejä kaikista kolmesta. Se on todella kehittyneempi versio, joka on modernisoitu digitaaliaikaan. Oletan, että tulevaisuudessa vastaaviin järjestelmiin viitataan #Bitcoin-järjestelmänä.

Messarin perustaja Dan McArdlen mukaan argumentti näyttää kuitenkin suosivan Bitcoinia tällä hetkellä. Hän osoitti, kuinka Bitcoin ylitti kaiken viimeisen kymmenen vuoden aikana. Digitaalisen omaisuuden voitto viimeisen vuosikymmenen aikana oli 7 837 884%, kun taas kulta tuotti 32%: n voiton.