Ethereum-prisen treffer $ 370 etter BTC-rally, hva er det neste?

Ethereum fortsetter å følge Bitcoin-prisutviklingen.

Ethereum-prisbevegelse som viser tegn til uavhengig prisbevegelse.

Ethereum-markedssentimentet skiller seg fra Bitcoin til tross for en økning

Kongen Bitcoin skygger kryptovalutamarkedet og dronningen Ethereum er ofte avhengig. Ethereum-prisen har nådd en ny høyde over $ 370-merket, men i motsetning til Bitcoin Era har Ethereum-prisdiagrammet at prisbevegelsen er forskjellig når det gjelder dannelsen av et hode- og skuldermønster på kartene.

Et hode- og skuldermønster er ofte forbundet med en nedadgående trend, og oftere enn ikke spiller det i samme retning. Ethereum har gang på gang prøvd å frigjøre seg fra Bitcoin-innflytelsen, og lanseringen av Ethereum 2.0 Proof of Stake-basert konseptuell blockchain var en av trekkene.

Men da COVID-19-pandemien traff, ble fremgangen i den retning overskygget av de vanlige trendene. På den annen side utnytter kryptovalutaen dAPP-markedet fra tid til annen som et tegn på motstand mot Bitcoin-innflytelse. I skrivende stund ligger prisen på Ethereum på $ 371,48.

Diagrammet ovenfor forklarer at etter markedsutviklingen bygger det seg et bullish Ethereum-momentum, men ville det fortsatt være et spørsmål å handle uavhengig av denne gangen. Det antas generelt at hvis dronningen av kryptovaluta klarer å løsrive seg fra Bitcoin-bevegelsene, kan den velte Bitcoin-dominansen.

Ethereum-prisbevegelse: Hva kan du forvente?

Ethereum-markedssentimentet er ganske dystert i motsetning til Bitcoin, som sender blandede signaler. Kjøps- og salgssentimentet på Trading View basert på tekniske indikatorer gir fortsatt salgssignaler. Dette markerer også en kamp mellom hodlere og daglige handelsmenn, de som ønsker å ta ut penger kan begynne å selge for å tjene ut fortjenesten. Selv om hodlerne kan opprettholde markedsintegriteten, vil Ethereums prisbevegelse forbli sterk.

Trading View-analytiker Vince Prince forklarer at Ethereum-prisen står overfor to store motstandsmerker på dette tidspunktet. Det første motstandsnivået ligger på $ 388, mens den nest viktigste motstanden ligger på $ 421-nivået.

Prince forklarer at prisbevegelsen avhenger av Ethereum-handlingssignaler, og hvis bærekraften vedvarer, kan Ethereum treffe høyere mål. Akkurat nå trenger Ethereums prisstøttenivåer et sterkere høydepunkt å stole på for å presse for høyere mål.

Han fremhever at i motsetning til Bitcoin Ethereum-prisen ser lavere høyder hvor Bitcoin gjenopprettet så høyt som 86,65 prosent av forrige månedlige høyde, har Ethereum bare vært i stand til å slå 77,08 prosent på samme tidsramme.