Crypto Enthusiast onthult wat waarschijnlijk de volgende 2017 zal ontbranden – zoals de Bitcoin Bull Run

De stierenrennen van 2017 waren de enige in hun soort in de geschiedenis van Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen. Bitcoin steeg van $1.000 naar $20.000 in ongeveer 6 maanden, terwijl verschillende altcoins een paar honderd procent winst boekten. Het effect is echter al lang voorbij en sommige mensen vragen zich af of zo’n stierenrennen weer zal worden ervaren.

Een cryptocurrentliefhebber heeft bedacht dat er uiteindelijk weer een stierenrennen kan komen, maar dat het niet zo zal zijn als in 2017. Volgens Steve is de cryptocurrency-industrie nog steeds relatief klein en dus zullen „legitieme projecten (protocollen, orakels en DeFi)“ het voortouw nemen en waarschijnlijk alle grote investeringen aantrekken.

De cryptocurrency markt werd geboren toen Satoshi Nakamoto op 31 oktober 2008 het Bitcoin-witepaper uitbracht. Andere cryptocurrency projecten kwamen pas daarna en de industrie heeft momenteel meer dan 5.000 cryptocurrencies. Crypto Trader is tot nu toe de grootste van allemaal in termen van marktkapitalisatie, terwijl altcoins verschillende niveaus van succes hebben geboekt.

De gehele industrie heeft momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $275 miljard. Dit is veel minder dan dat van goud dat een marktwaardering heeft van $8 biljoen.

Interessant is echter dat goud al eeuwenlang bestaat, terwijl cryptokringen slechts 11 jaar bestaan. Bitcoin, de meest populaire digitale valuta, is vaak vergeleken met goud als een gelijke of zelfs betere aanwinst, hoewel het veel meer pasgeborene is.

Ondanks het relatief kleine marktplafond wordt cryptocurrency op dit moment gezien als lange termijn investeringen met een enorm winstpotentieel in de toekomst. Dergelijke winsten worden vaak behaald door middel van een bull-run, en de industrie verwacht een grotere winst dan die van 2017.

Sommige beleggingsexperts verwachten bijvoorbeeld dat Bitcoin al in 2021 tot $100.000 zal oplopen. Verschillende andere sleutelfiguren hebben een nieuwe high voorspeld voor de topcryptokringen tegen het einde van 2020, in tegenstelling tot het standpunt van Steve. Het is dus nog maar de vraag of de volgende stierenloop even groot zal zijn als die van 2017 of zelfs nog groter. Wat is volgens u het meest waarschijnlijke scenario?