Alle valutaer vil blive indekseret til Bitcoin, siger morgendagens pris

Jeff Booth, bestsellerforfatter og medstifter af teknologivirksomheden BuildDirect, siger, at ting kan komme til det punkt, hvor alle valutaer vil være knyttet til Bitcoin.

I et interview med Cambridge House International beskriver forfatteren Price of Tomorrow et scenario, hvor den første kryptovaluta vil stige og udvikle sig til at blive den monetære konge.

„Så siger regeringen,“ Lad os gøre dine penge værdiløse „. Hvorfor tror du, at befolkningen stiger? De er efter at have beskyttet værdien af ​​regeringernes politik, der ødelægger deres valutaer.

Dette kunne ske på en række forskellige måder, men jeg tror til sidst, jeg tror, ​​at valutaerne vil være bundet til Bitcoin „.

Booth forklarer også, at teknologiens fremskridt i sagens natur er deflatorisk på grund af den måde, det skaber effektivitet og sænker priserne. Ifølge Booth er teknologiens deflaterende karakter direkte i strid med de inflationskræfter, der understøttes af regeringernes slappe pengepolitik, hvilket stimulerer en krig mellem de to fænomener.

„Da teknologien [sænker prisen], forsøger gælden at puste den hurtigere op, eller den monetære lempelse af gælden, forsøger at pumpe den hurtigere op mod den naturlige fremskridt inden for teknologien, og hvad den gør er at skubbe aktivpriser – huse, lagre, alt andet – og få fat i lommerne på mange befolkninger, så du kan forudsige samfundets brud fra det, der sker … De er to kæmpe kræfter, der konkurrerer mod hinanden, og teknologi vinder mod udskrivning af penge „.

Henviser til, hvordan guld ikke kunne redde flygtninge i 2. verdenskrig, siger Booth, at Bitcoin er meget sikrere i en katastrofesituation.

„Tilbage i 2. verdenskrig syede folk guld på deres tøj for at forsøge at gå ud som flygtninge med noget og druknede på grund af guldet i deres tøj.“ Så dette bliver en mindre effektiv måde at beskytte din rigdom på end i dag, hvor du kan huske 10 ord og bevæge dig hvor som helst med Bitcoin „. Bitcoin-portabilitet bliver således af sikkerhedsmæssige årsager primordial. Det er en redningsflåde „.

Booth påpeger også, at et globalt finansielt system baseret på Bitcoin er i kortene.

„Historien er på siden af ​​guldbugs, men fremtiden bevæger sig så hurtigt på tværs af teknologi, hvis man ser på, hvordan Bitcoin er designet, og jeg synes det er meget sandsynligt, at Bitcoin bliver reservevalutaen.“